Sociale media & Online marketing

Wat kan sociale media & online marketing voor jou bedrijf betekenen?

Online marketing komt in verschillende vormen en maten. Of je nu gebruik maakt van één van de technieken, of je wil ze allemaal benutten, wij zorgen ervoor dat jij de juiste personen bereikt met je online campagnes.

Sociale media marketing

Actief – en dus zichtbaar – zijn op sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het ondernemerslandschap. Misschien vind je dit aspect van ondernemen leuk, of misschien heb je er een hekel aan, maar het is een feit dat je er simpelweg niet meer zonder kan. Een belangrijke factor die bijdraagt aan je succes op sociale media is consistentie. Je moet op regelmatige basis waardevolle content delen met je volgers en een relatie opbouwen met hen. Om je van die content te helpen voorzien, steken onze copywriters desgewenst graag de handen uit de mouwen.

Maar social media marketing is meer dan content alleen: ook op platformen als Facebook, Instagram en Linkedin is gericht adverteren anno 2023 een must. Wij helpen je graag met het op punt stellen van je advertenties en campagnes op sociale media, zodat je doelgericht kan adverteren. Daar komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken: met een kanon op een mug schieten zal geen resultaat genereren. En je wil met je advertenties preciés doel raken. Bull’s eye! Laat je daarom omringen door de juiste mensen, met kennis van zaken. Wij laten je advertenties voor jou werken, zodat ze meer zuurstof in je onderneming blazen – en jij ook meer ademruimte hebt om te doen wat je gráág doet: vormgeven aan je eigen zaak.

Content marketing – copywriting

Een mooi ogende website is één ding, maar het gaat natuurlijk om veel meer dan de verpakking alleen. Bovenal is het de inhoud die telt. Je zou al je teksten zelf kunnen schrijven, maar daar kruipt behoorlijk wat tijd in. Tijd die je misschien liever aan iets anders zou besteden wat de uitbouw van je onderneming betreft.
Ons team van copywriters zorgt ervoor dat de teksten op jouw website de boodschap die jij wil overbrengen goed weergeven. Ze doen veel meer dan alleen maar teksten schrijven: ze vertellen jouw verhaal en dat van je bedrijf. Onze copywriters zijn experts wat taal, spelling en storytelling betreft. Ook vertalingen van en naar het Engels behoren tot de mogelijkheden.
Copywriting kan nog veel méér zijn dan het schrijven van wervende webteksten: ook nieuwsbrieven en social media content maken deel uit van het aanbod van onze schrijvers.
Omdat we wat copywriting betreft ook voluit gaan voor een gepersonaliseerde benadering op maat van jouw wensen, zijn de prijzen verschillend van offerte tot offerte, en bijgevolg alleen op aanvraag.

SEO – zoekmachine optimalisatie

Je doet alle moeite van de wereld om een stevige onderneming uit te bouwen, en ook een goed scorende website mag in jouw plan van aanpak niet ontbreken. Maar wat als die geweldige website waar je zo trots op bent niet of nauwelijks opgepikt wordt door Google, waardoor mensen veel sneller op de website van je concurrenten terechtkomen dan op die van jou? Dat is precies wat er gebeurt als je concurrenten hun SEO wél op punt staat en de jouwe niet. SEO staat voor Search Engine Optimization, en het komt er kortweg op neer dat jouw website en Google beste maatjes zijn. In de teksten op je website zitten bepaalde ‘keywords’ verwerkt, die snel door Google worden opgepikt wanneer mensen met die bepaalde zoekwoorden Google raadplegen.
Wij zorgen ervoor dat jouw teksten niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook technisch op punt staan, zodat je website kan gaan scoren – en jij ook!

SEA – slim online adverteren

Naast SEO bestaat er ook nog zoiets als SEA. Deze afkorting staat voor Search Enging Advertising. Wanneer je jouw online bereik strategisch wil uitbouwen, is SEA pure noodzaak. Dit zorgt er nl. voor dat de advertenties waar jij een mooi bedrag voor uitgetrokken hebt, op het goede moment gezien worden, door de juiste mensen. Goed uitgebouwde campagnes genereren meer bezoekers voor je website en meer klanten in je zaak. SEA is dus simpelweg een krachtige katalysator voor succes in online marketing.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Boek nu vrijblijvend je discovery call en ik teken voor jou de grote lijnen uit.

Afspraak maken